Utisci

Utisci učenika o našoj školi

Definitivno najbolja škola za učenje engleskog jezika koju sam pohađao do sada u Beogradu. Nikada nisam imao toliku želju da idem na časove jezika kao što je to bio slučaj u ovoj školi. Fenomenalni predavači, super pozitivna atmosfera i najvažnije odlična metodologija i pristup za učenje jezika. U vreme dok sam živeo i radio u Beogradu mnogi ljudi iz ove škole su postali moji veliki prijatelji. Danas, kada bih ponovo birao školu za učenje engleskog, sigurno bih opet otišao u Svet reči.

Nenad Lilić
Nenad Lilić

Diplomirani inženjer elektrotehnike

Sve pohvale za školu engleskog jezika, a posebno za rad profesorke Mirjane! Nakon završena tri kursa u ovoj školi mogu da kažem da je moje znanje engleskog jezika neuporedivo bolje, a ja se osećam mnogo sigurnije u konverzaciji sa kolegama na poslu.

 

Grupe su male, a atmosfera na časovima je opuštena, ali uvek radna. Profesorka Mirjana je veoma uporna da iz svakog polaznika izvuče maksimum. Ako je neko možda nekada bio stidljiv, ovde će se tog problema sigurno rešiti!

 

Izbor materijala za učenje je odličan. Tekstovi su savremeni, aktuelni i prilagođeni tipu kursa koji se pohađa. Uvek se ciljano radi na poboljšanju onih veština koje su potrebne za dalje napredovanje u savadavanju jezika, u poslu ili za polaganje ispita.

 

Način rada u školi mi je savršeno odgovarao i veoma lako sam usvajao nova znanja iako zbog obaveza i nisam baš mnogo radio kod kuće. Savremeni metodi učenja, stručnost profesora i dugogodišnja praksa, prijatna atmosfera i lep prostor je ono što me je privuklo u ovu školu, i sigurno ću nastaviti i dalje.

Aleksandar Jakovljević
Aleksandar Jakovljević

Technical Leader

Imao sam priliku da pohađam časove Engleskog jezika profesorke Mirjane Milenić u školi World of Words i mogu da potvrdim da su jako dobro osmišljeni i da nude jako mnogo praktično upotrebljivog sadržaja.

 

Časovi odišu atmosferom prijateljstva i kreativnosti, a otvorena komunikacija između profesora i učenika koja se, između ostalog, ogleda i u spremnosti profesora da odgovori na svako pitanje i nepoznanicu učenika zaista mi je pomogla da značajno podignem nivo znanja i steknem jak osećaj sigurnosti u komunikaciji na Engleskom jeziku.

Ivan Nikolić
Ivan Nikolić

Diplomirani inženjer elektrotehnike

Učim engleski već više od 10 godina, a u školi Svet reči poslednjih 6. Ono što mi se naročito dopalo i gde sam video najveći pomak u svom znanju je to da sam već nakon nekoliko meseci konačno mogao tečno da govorim i da se sporazumevam na engleskom, sto mi je do tada bio problem. Tome nije doprineo samo veliki broj svakodnevnih reči koje smo postepeno usvajali na casovima, već i dobro poznavanje vremena za koja sam do tada mislio da nisu važna.

 

Takodje, pored velikog pomaka u vokabularu, uz malo više dodatnog rada, primetio sam i veliko poboljšanje u pisanju koje je do tada bilo loše. Interesantno je da su mi vežbe pisanja iz engleskog mnogo pomogle da razvijem svoj stil pisanja i na taj način poboljšam svoje pismene zadatke iz srpskog jezika. Sada sam, nakon 6 godina intenzivnog rada, završio Fce i Cae Cambridge-ove ispite i planiram da nastavim sa usavršavanjem engleskog jezika.

Boris Martić
Boris Martić

18 godina gimnazijalac

Naša škola

Svet reči je osnovan 2009. godine sa željom da kulturu učenja stranih jezika predstavi kao sastavni i neophodni deo života.

            

Galerija škole

Newsletter

Prijavite se na naš Newsletter i saznajte više o događajima i novostima u našoj školi.