Upis 2022

Upis učenika za godinu 2022

Dobro došli u Školu jezika Svet reči!

 

Upis polaznika u školu jezika Svet reči je počeo! Dođite na besplatno testiranje i proverite na kom je nivou Vaše dete u odnosu na svoju generaciju, a mi ćemo Vam predložiti odgovarajući kurs. Upis počinje od 1.9.2022.

 

Pozovite i zakažite svoje vreme za razgovor sa profesorom ili jednostavno najpre svratite da se upoznamo.

 

Za đake sa predznanjem razgovor sa profesorom traje oko 15 min. U opuštenom maniru, profesor pitanjima navodi đaka da upotrebi odgovarajuće strukure i vokabular, što đaka jasno pozicionira na određeni nivo. Uz  saglasnost roditelja razgovor  se snima (audio snimak) i koristi se na kraju školske godine kao najbolji pokazatelj napretka. Nije potrebno da se dete naročito priprema za ovo testiranje dovoljno je da dođe sa osmehom. 

 

 

Za đake uzrasta od 12 godina, pored razgovora, radi se i pisani, takozvani “placement test”, koji po principu zaokruživanja tačnih odgovora daje još jasniju sliku trenutnog jezičkog nivoa.

 

Za one još ozbiljnije od 14 godina, koji bi da se spremaju i polažu FCE ili CAE ispit, testiranje sadrži i dodatne zadatke koji  uključuju slušanje i pisanje kratkog teksta o temi o kojoj su slušali.

 

Naša škola

Svet reči je osnovan 2009. godine sa željom da kulturu učenja stranih jezika predstavi kao sastavni i neophodni deo života.

            

Galerija škole

Newsletter

Prijavite se na naš Newsletter i saznajte više o događajima i novostima u našoj školi.